Ons eenvoudige click-and-go gripper systeem

Klik hier voor de video: Gripperwissel

Veel bedrijven hebben een grote verscheidenheid aan dozen die gepalletiseerd moeten worden. Een cobot palletiser is de perfecte oplossing om dit proces te automatiseren zodat uw werknemers deze inspannende taak niet de hele dag hoeven uit te voeren.

Wanneer u twee of meer grippers nodig heeft om al uw producten te palletiseren, moet er op een bepaald moment worden gewisseld tussen de grippers. Het is cruciaal dat dit niet resulteert in veel downtime en het moet correct gebeuren. Ons cobot systeem laat de operators weten wanneer er van gripper gewisseld moet worden bij het selecteren van een ander stapelprogramma. De operators weten dus voor welke gripper ze moeten gebruiken. Het wisselen van de grippers gaat snel en eenvoudig, zoals in de video te zien is. De cobot controleert of de juiste gripper goed is bevestigd voordat deze aan zijn nieuwe taak begint.

Wilt u meer weten over onze cobot oplossingen, neem dan contact met ons op via info@sica-packaging.nl of bel naar +31 (0)71 – 203 2160.