Hoogwaardige, flexibele oplossingen voor uw productieproces

De tijd om te automatiseren is nu, wacht niet op morgen

Over ons

SICA packaging & robotics is in 2020 opgericht door Jeroen Calis. Met zijn decennialange ervaring in de wereld van de verpakkingstechnologie zag Jeroen een nieuwe behoefte ontstaan in de markt. Een behoefte aan standaardoplossingen, die flexibel en snel kunnen worden aangepast aan specifieke wensen van de klant. Een stukje maatwerk dus, maar opgebouwd vanuit een al bestaande basis. Eenvoudig te implementeren en gemakkelijk in het gebruik.

Jeroen bemerkte ook dat op het gebied van verpakkingstechnologie het wiel vaak opnieuw uitgevonden wordt in uiteenlopende branches. Dat is zonde van de tijd en kost onnodig veel geld: de kennis en expertise bestaat immers al en kan opnieuw worden toegepast. Verpakkingstechnieken uit de ene branche kunnen ook goed werken in een andere branche.

Mocht u interesse hebben om samen eens door uw productie te lopen, komen wij graag bij u langs en kunnen we u voorzien van vrijblijvend advies. U kunt contact opnemen via onderstaande knoppen.

Wilt u meer informatie?

Bel ons E-Mail ons

Maatwerk vanuit een basis

Bij SICA komt de klant altijd op de eerste plaats! Onze zelfontwikkelde en flexibele verpakkingsoplossingen zijn van hoge kwaliteit en worden perfect op maat gemaakt voor uw productieproces.

Wilt u weten wat SICA packaging & robotics voor u kan betekenen? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvend gesprek.

Contact